0
Košarka

FOTO: Instagram/ Screenshot

DONČIĆ NE MOŽE SAM: Dalas izgubio od fenjeraša, Finiks nastavio sjajnu seriju! (VIDEO)

Objavljeno: 31.01.22 u 09:06

Interesantno NBA veče je iza nas

Pored demoliranja Milvokija u Viskonsinu gde je Nikola Jokić još jednom sjajnom partijom vodio Denver do nove pobede gledali smo još nekoliko zanimljivih mečeva. Dalas je na Floridi poražen od poslednjeplasirane ekipe istoka i ekipe sa daleko najgorim skorom u celoj ligi, Orlanda rezultatom 110:108. Finiks je nastavio svoju seriju i pobedio San Antonio 115:110, a Minesota je pobedila Jutu relativno lako 126:106.

Luka Dončić je odigrao još jednu sjajnu partiju i upisao je 34 poena, uhvatio 12 skokova i podelio saigračima 11 asistencija, a i šutirao je iz igre solidnih 13/22. Jedinu podršku je imao u vidu Džejlena Bransona koji je ubacio 15, odnosno Markiza Krisa sa 14 poena. Orlando je imao nekoliko raspoloženih igrača a strelce je predvodio Čuma Okeke sa 19 poena, a istakli su se još Franc Vagner sa 18 i Kol Entoni sa 16 poena. Boban Marijanović nije ulazio u igru.

U pobedi Finiksa najbolji je bio trio Devin Buker sa 28 poena, Mikel Bridžis sa 26 i sjajan dabl-dabl Krisa Pola koji je ubacio 20 poena i upisao čak 19 asistencija. Za San Antonio najefikasniji je bio Dag Mekdermot sa 24 ubačena poena, a Loni Voker je ubacio 22. Ovo je deveta uzastopna pobeda tima iz Arizone koji je ove sezone jedan od glavnih predendenata na šampionski prsten u NBA.

Minesota se nalazi u seriji mečeva sa timovima iz vrha Zapada, ali su nakon dva poraza sada savladali Jutu na svom parketu uz sjajan tripl-dabl Karla EntoinijaTaunsa sa 31 poenom, 11 skokova i 10 asistencija. U ekipi iz Solt Lejk Sitija najbolji je bio Bojan Bogdanović koji je ubacio 23 poena, a pratio ga je Majk Konli sa 22.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter