0
Košarka

FOTO: Denver

DENVER RAZBIO ŠAMPIONA: Jokić može da igra i ‘peške’, skok falio za tripl-dabl! (VIDEO)

Objavljeno: 31.01.22 u 08:14

Košarkaši Denvera rutinski protiv Milvokija

Denver u noći između nedelje i ponedeljka razbio šampiona na njihovom terenu, pa je konačan rezultat između Nagetsa i Baksa bio 100:136. Neizvesno je bilo u prvom poluvremenu gde su gosti iz Kolorada imali još uvek jednocifrenu razliku, ali su u trećoj deonici dodali gas i otišli na preko 20 razlike i sve je bilo jasno nakon toga. Denver je bio izuzetno timski šuterski raspoložen pa su za dva šutirali oko 66 posto, dok je šut sa distance bio na sjajna 53 procenta.

Nikola Jokić je rutinirao šampiona, i praktično u jednom laganom ritmu stigao do 18 poena, 9 skokva i 15 asistencija, nije previše šutirao na ovom meču, a utakmicu je završio već posle tri četvrtine jer nije bilo potrebe da se srpski centar vraća na parket u završnici. Tako je potvrdio svoju MVP formu i kandidaturu za tu nagradu, a od saigrača su mu najraspoloženiji bili Eron Gordon sa 24 poena i 7 skokova kao i Monte Moris sa 18 poena.

U timu iz Viskonsina jedini je otpor pružao Janis Adetokumbo koji je susret završio sa 29 poena i 9 skokova, dok je Džru Holidej upisao 14 poena i 8 asistencija. Dvocifreni su bili još i Grejson Alen kao i Bobi Portis sa po 11 poena.

Denver je sada petoplasirani na Zapadu sa gotovo identičnim skorom kao Dalas koji je poziciju iza njega, dok je Milvoki na petom mestu istoka, koji je neverovatno uzbudljiv ove sezone jer je čak prvih sedam timova u samo četiri pobede  razlike!

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter