0
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - OCTOBER 24: Manchester United players reacts after scores the goal during the UEFA Europa League group L match between Partizan and Manchester United at Partizan Stadium on October 24, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

ZVEZDA MANČESTER JUNAJTEDA OPTUŽENA ZA NASILJE: Policija je obaveštena – iz kluba ne žele dalje da komentarišu ovaj slučaj! (FOTO)

Objavljeno: 30.01.22 u 11:42

Veliki skandal trese Englesku.

Jedan od najtalentovanijih igrača Mančester junajteda Mejson Grinvud, optužen je od strane izvesne Harijet Robinson za napad i seksualno uznemiravanje. Ona je svoje optužbe potkrepila snimcima i fotografijama na društvenim mrežama.

FOTO: Instagram/Screenshot

– Za sve koji žele da znaju šta Mejson Grinvud zapravo radi meni, napisala je pomenuta Harijet na društvenim mrežama.

Iz kluba su se povodom ovoga oglasili rekavši da ne podržavaju nasilje i da slučaj dalje neće komentarisati sve dok ne dođe do rajašnjenja.

– Svesni smo slika i optužbi koje kruže društvenim mrežama. Nećemo dalje komentarisati situaciju dok se ne razjasne činjenice. Mančester junajted ne podržava nasilje bilo kakve vrste, istakli su iz Mančester junajteda.

Na audio snimcima koji su bili na Instagram profilu Robsonove, čuje se i kako je fudbaler primorava na se*sualne odnose.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter