0
ATP

Tennis Tenis Novak Djokovic Press & Training Practice Trening Beograd, 22.10.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

PROPISI SE MENJAJU NA DNEVNOM NIVOU, DRAMA SE NASTAVLJA: Po novim pravilima Novak ne može da nastupi na Rolan Garosu!

Objavljeno: 28.01.22 u 21:24

Užasne vesti stižu iz Francuske!

Propisi u Francuskoj se menjaju kao na traci! Pre samo nekoliko dana stigla je informacija iz Pariza da će svi koji su preležali COVID-19 virus u prethodnih šest meseci imati dozvolu da borave u Francuskoj. Ovoj odličnoj informaciji prethodila je vest o zabrani nastupa na takmičenjima za sve profesionalne sportiste koji nisu vakcinisani.

Ovog puta ‘Lekip‘ je uspeo da ‘skloni’ osmeh sa lica svim ljudima iz Srbije. Prestižni francuski list objavio je tekst pod naslovom: ‘Promena pravila o vakcinaciji u Francuskoj mogla bi da spreči učešće Đokovića na Rolan Garosu‘.

U tekstu piše da bi Novak prema aktuelnim merama mogao da učestvuje na drugom grend slemu u sezoni, ali da od 15. februara u Francuskoj na snagu stupa nova odluka. Po njoj će trajanje Novakove propusnice biti skraćeno za dva meseca, pa bi ‘prvi reket sveta’ u Francuskoj mogao da boravi samo do 16. aprila.

Rolan Garos je na programu u periodu od 22. maja do 5. juna, što znači da najbolji teniser na planeti ne bi imao pravo nastupa. Međutim, ono što hrabi celu Srbiju, ali i sve iskrene ljubitelje tenisa, jeste informacija da se ‘Lekip‘ ogradio. Iz redakcije čuvenog lista poručili su da bi mere koje startuju od 15. februara mogle da budu suspendovane u narednim mesecima, tokom proleća.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter