0
Evroliga

Stefan Lazarevic and Austin Hollins (R) Crvena Zvezda v Zenit St Petersburg-Euroleague 2021/22 Beograd, 30.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

‘NALAZIMO SE U VEOMA LOŠEM PERIODU’: Trener Olimpijakosa zabrinut nakon poraza od Zvezde, zna šta je potrebno kako bi se vratili na pobednički kolosek!

Objavljeno: 28.01.22 u 08:22

Granitna odbrana Crvene zvezde učinila je nešto što ovom klubu nikada ranije nije pošlo za rukom.

Bilo je ovo od 2014. godine 5. gostovanje beogradskih crveno-belih u Pireju i zabeležena je prva, veoma vredna pobeda! U veoma fizički zahtevnoj utakmici Zvezda je bila smirenija, ali i čvršća.

Imala je čak 11 ukradenih lopti i dobila bitku u skoku (35:27). Sjajnim rešenjima u završnici meča i ponovo dobrom odbranom trasirala je sebi put do osme pobede ove sezone u Evroligi, na gostovanju Olimpijakosu rezultatom 72:76.

Nakon meča, nezadovoljstvo je istakao trener Olimpijakosa, Jorgos Barcokas.

– Teško je analizirati. U timu sada ništa nije normalno. Još uvek imamo 1.000 ljudi na tribinama kada igramo kod kuće, dok u gostima igramo pred 10.000 ljudi. Nalazimo se u veoma lošem periodu. Moramo da radimo i da preokrenemo situaciju, kako bismo se vratili pobedama – kazao je Barcokas.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter