1
Domaći fudbal

Queensy Menig (C) celebrates after scoring a goal with head coach Aleksandar Stanojevic Nemanja Miletic Sasa Zdjelar Igor Vujacic Nemanja Jovic Milos Jojic Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Kolubara Beograd, 18.12.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

VREME JE ZA PRVU PROVERU: Četa Aleksandra Stanojevića danas igra prijateljsku utakmicu, evo gde možete da gledate meč! (VIDEO)

Objavljeno: 25.01.22 u 13:50

‘Parni valjak’ prvi put na terenu.

Već nekoliko dana, fudbaleri Partizana se nalaze u Turskoj gde se pripremaju za nastavak sezone. Pred crno-belima je veoma izazovan drugi deo sezone, pošto je potrebno opstati na prvom mestu na tabeli kako bi osvojili šampionsku titulu, što je glavni cilj uprave tima iz Humske. Takođe, četa Aleksandra Stanojevića sastaće se i sa Spartom iz Praga u okviru 1/16 finala Lige konferencije.

A danas, Partizan će odigrati prvu prijateljsku utakmicu na pripremama, i to protiv makedonske ekipe, GFK Tikveš.

Radi se o timu koji se minule sezone kao drugi u drugoj ligi Makedonije plasirao u elitni rang, a ove sezone ambicije kluba su na najvišem mogućem nivou.

Nedavno su crno-beli ostali bez važnog šrafa u ekipi, pošto je Aleksandar Šćekić odlučio da promeni sredinu i karijeru nastavi u Poljskoj, dok je još jedan fudbaler danas napustio klub, a više o tome pročitajte OVDE.

0
0

1 Komentara

  1. Ako ne kupimo protivnickog igraca, nadrljali smo. Recept kao u ling long ligi. Kupuj Ivice bodove. On8 moraju sve da dobijaju do kraja, a to nema sanse. Jer protiv njih svi hrizu sa 300%, ,protiv nas ne smeju. Bjeka je to zavrsio.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter