0
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2020/2021 Indjija v Partizan from left Aleksandar Miljkovic Lazar Markovic Milos Jojic and Nikola Stulic Indjija, 26.02.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

NOVI ODLAZAK IZ PARTIZANA: Sasvim očekivano – posle Šćekića, još jedan fudbaler spakovao kofere i napustio Humsku ulicu!

Objavljeno: 25.01.22 u 12:51

I njemu je jasno da nije u planovima Aleksandra Stanojevića.

Fudbalski klub Partizan ostao je bez još jednog igrača. Nedavno je klub iz Humske napustio Aleksandar Šćekić, a sada je novi angažman pronašao i mladi Nikola Štulić. Talentovani fudbaler se priključio Radničkom iz Niša, saznaje Telegraf.

Nije reč o pozajmici, već o transferu od koga Partizan u ovom trenutku neće zaraditi novac, ali će dobiti procente od obeštećenja kada klub sa Čaira proda Štulića u nekom narednom transferu. Napadać će dres Radničkog nositi naredne dve i po godine.

Nikola Stulic (R) and Goran Antonic
Fudbal-Super League Season 2020/2021
Partizan v TSC
Beograd, 05.05.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsport ©

Ovakav epilog nas nije iznenadio, pošto se Štulić nije našao u avionu za Tursku, kada su fudbaleri Partizana otišli na pripreme. Stručni štab ‘parnog valjka’ nije računao na Nikolu još od minulog leta, pa je odluka da se mladi fudbaler proda sasvim očekivana.

Štulić je prošao sve mlađe kategorije Partizana, imao je ogroman potencijal međutim doživeo je veliki peh, kada se u mandatu Zorana Mirkovića teže povredio na treningu, a pauza je trajala nekoliko meseci. Za crno-bele je u protekloj sezoni odigrao 25 mečava u prvenstvu i Kupu Srbije, ali samo se jednom upisao u strelce.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter