0
Fudbal

Nikola Terzic Aleksandar Scekic Partizan - Sochi Soci UEFA UECL third qualifying round, UEFA Europa Conference League 12.8.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ŠĆEKIĆ PREDSTAVLJEN U NOVOM KLUBU: Prvi utisci su pozitivni, visoki vezista je Poljacima otkrio šta će pamtiti iz Partizana!

Objavljeno: 25.01.22 u 14:52

Izneo je prve utiske.

Prošlog petka navijači Partizana saznali su lošu vest, tj. da jedan od najboljih fudbalera Partizana Aleksandar Šćekić napušta klub.

Crnogorski reprezentativac je odlučio da karijeru nastavi u Zablebju iz Poljske, a danas je i zvanično promovisan u novom klubu, sa kojim je potpisao ugovor na tri godine.

Proveo sam tri i po prelepe godine u Partizanu, sigurno – najlepši deo karijere, sa snagom da ga pamtim ceo život. Nije mi bilo lako da presečem i napustim Humsku, osećao sam se kao kod kuće. Stekao sam prijatelje za sva vremena, najlepše je bilo kad smo osvojili kup, plasirali se u Ligu Evrope i Ligu konferencije. Najdraže utakmice: pobeda u večitom derbiju 2:0 i duel sa Malatijom – rekao je visoki vezista na predstavljanju i potom dodao:

– Ljudi iz Zaglebja su me baš želeli – ističe Šćekić.

Njegov novi klub, Zablebje, nalazi se u katastrofalnoj formi, trenutno zauzimaju 14. mesto u poljskom prvenstvu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter