0
Domaći fudbal

from left Nikola Terzic Nemanja Miletic Aleksandar Miljkovic Milos Jojic Danilo Pantic Slobodan Urosevic Sasa Zdjelar Ricardo Gomes goalkeeper Aleksandar Popovic Sinisa Sanicanin Queensy Menig ekipa tim ilustracija illustration Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Radnik Surdulica Beograd, 17.10.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

OVO SE NAVIJAČIMA NEĆE SVIDETI: Prvi odlazak iz Partizana u ovom prelaznom roku, crno-bele napušta jedan od najvažnijih ‘šrafova’ tima!

Objavljeno: 21.01.22 u 09:51

Došlo je vreme za prvi odlazak iz tabora crno-belih u ovom zimskom prelaznom roku.

Prvi fudbaler koji će napustiti Humsku ulicu ovog januara jeste Aleksandar Šćekić, saznaje Telegraf. Crnogorski reprezentativac će karijeru nastaviti u Zablebju iz Poljske, a trogodišnji ugovor bi trebalo da potpiše već danas, odnosno najkasnije sutra.

Već je poznato da je sjajni vezista imao odršene ruke u potrazi za novim angažmanom, pošto je Šćekić protekle zime izažao u susret Partizanu i potpisao novi ugovor iako je već tada mogao da promeni sredinu.

Aleksandar Scekic Partizan – Gent UEFA Conference League 21.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Šćekića je u ‘crno-belu familiju’ doveo Zoran Mirković, 2018. godine. Crno-beli su tada Genčerbeligiju platili iznenađujućih 100.000 evra. Ubrzo je Šćekić pronašao svoje mesto u timu, a i sada kod Aleksandra Stanojevića je nezamenjiv na poziciji zadnjeg veznog.

Njegov novi klub, Zablebje, nalazi se u katastrofalnoj formi, trenutno zauzimaju 14. mesto u poljskom prvenstvu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter