0
Ostali sportovi

FOTO:STARSPORT

PREOKRET MARSEJA U BEOGRADU: Francuzi bolji od crveno-belih! (FOTO)

Objavljeno: 25.01.22 u 22:23

Gosti su u glavni grad Srbije stigli bez Andrije Prlainovića!

Vaterpolisti Crvene zvezde bili su blizu velikog iznenađenja i trijufma nad Marsejom, ali gostujuća ekipa je zaigrala značajno kvalitetnije u drugom poluvremenu i upisala je trijumf. Francuzi su gostovali u Beogadu, u okviru 8. kola Lige šampiona. Utakmica u prestonici Srbije završena je rezultatom 8:11.

Trener Marseja je za večerašnji duel bio uskraćen za usluge proslavljenog reprezentativca Srbije, Andrije Prlainovića.

Ekipa Mirka Vičevića odlično je otvorila utakmicu. Crvena zvezda je bila vrlo efikasna u ofanzivi,a pronalazila je rešenja u odbrani i zaustavljala najbolje igrače protivničke ekipe. Crveno-beli su prvi deo igre rešili u svoju korist sa 3:1. Domaćin je nastavio u odličnom ritmu, pa je do kraja poluvremena povećao prednost. Na veliku pauzu otišlo se pri rezultatu 7:4.

Crveno-beli su mogli biti veoma zadovoljni prikazanim u prvom delu igre, a onda je usledio veliki pad. Marsej je dominirao tokom treće deonice. Francuzi su naterali golmana domaće ekipe da četiri puta vadi loptu iz svoje mreže, dok je mreža Marseja ostala netaknuta (0:4). Francuska ekipa je u završnici u potpunosti slomila otpor Crvene zvezde, a četvrti period igre završen je sa 1:3.

Pogotke za Crvenu zvezdu postigli su: Ivan Basara tri, Miloš Vukićević dva, Vuk Milojević, Stefan Pješivac, Marko Radović po jedan gol.

U ekipi Marseja u strelce su se upisali: Ante Vukićević pet puta, Tomas Verno dva, Uroš Čučković, Aleksandre Buet, Roman Verno, Mikaele Bodegas po jednom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter