0
Fudbal

Dusan Vlahovic Srbija v Luksemburg - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd, 04.09.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ITALIJU TRESE SKANDAL: Vlahović ugrožen, čuva ga policija, navijači konstantno vređaju! (FOTO)

Objavljeno: 25.01.22 u 17:07

Vlahovićev transfer u Juventus neće ostati u čisto sportskim okvirima

Najvrelija tema zimske pijace ove godine jeste upravo srpski golgeter Dušan Vlahović. On bi po brojnim navodima medija trebao da pojača Juventus u tranferu vrednom oko 75.000.000 evra.

Ipak navijači Fjorentine koji su se do skoro kleli u njega ovakav potez mladog napadača gledaju kao svojevrsnu izdaju, a situacija je toliko alarmantna da Dušana od huligana čuva policija, koja se nalazi ispred njegove kuće u Firenci navode mediji sa Apenina.

Celu proteklu noć i danas Vlahoviću stižu brojne uvredljive poruke, a i širom grada su izašli razni preteći i uvredljivi transparenti kao što su ‘Ni obezbeđenje ne može da te sačuva’, ‘Poštovanje se ne zarađuje samo golovima, Vlahoviću vrećo go**na’ i neki rasistički kao što su ‘Vlahoviću cigane’.

Nije ovo prvi put da fudbaleri nekog italijanskog kluba prolaze kroz ovakvu torturu, ipak za navijače Fjorentine, kojoj ne cvetaju ruže u prethodnom periodu pa im je Vlahović gotovo postao kultni heroj, nažalost nije iznenađujuće ovakvo ponašanje.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter