0
Evropske lige

Dusan Vlahovic Srbija v Azebejdzan - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd,12.10.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

DILEME VIŠE NEMA – SAGA JE KONAČNO GOTOVA: Nezapamćeni ‘zemljotres’ u Italiji – Dušan Vlahović ima novi klub!

Objavljeno: 25.01.22 u 08:24

Konačno se i to dogodilo.

Danima, nedeljama, mesecima unazad intenzivno se govori o srpskom asu – Dušanu Vlahoviću, momku koji je svojim fudbalskim umećem zasenio ceo svet. On se dovodio u ‘vezu’ sa brojnim evropskim gigantima, a toj priči je konačno došao kraj.

Naime, pitanje je trenutka kada će Srbin staviti svoj paraf na ugovor i postati član Juventusa. Ovu vest je prvo objavio ‘Sport Italija’, a potom i svi ostali mediji sa ‘čizme’. Kako se navodi, Fiorentina je rekla ‘da’ upornim čelnicima ‘Stare dame’, a cifra oko koje su se dogovorili, iznosi 67.000.000 evra. To nije sve, na račun ‘ljubičastih’ leći će još dodatnih 3.000.000 kroz razne bonuse.

U aktuelnom prelaznom roku, ovaj transfer je definitvno podigao mnogo prašine. Pominjali su se Arsenal i Mančester siti kao ozbiljni kandidati, međutim Srbin je doneo odluku da promeni klub, ali ne i zemlju, u kojoj je stasao kao vanserijski napadač. Tokom prethodne kalendarske godine, Vlahović je 33 puta tresao protivničke mreže, i tako izjednačio čuveni rekord koji je bio u rukama Kristijana Ronalda.

Povodom celokupne situacije, oglasio se i poznati novinar Fabricio Romano, koji tvrdi da će se potpisivanje ugovora desiti u narednim satima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter