0
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - OCTOBER 24: manager Ole Gunnar Solskjaer (L) of Manchester United celebrates with Anthony Martial (C) and Marcus Rashford (R) after the UEFA Europa League group L match between Partizan and Manchester United at Partizan Stadium on October 24, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

BOMBA JE ODJEKNULA: Napadač napustio Mančester i stigao u Španiju! (FOTO)

Objavljeno: 25.01.22 u 23:22

U pitanju je pozajmica do kraja sezone!

Reprezentativac Francuske, Entoni Marsijal, pojačao je redove Sevilje! Golgeter je napustio Mančester junajted i narednih šest meseci provešće na pozajmici na stadionu ‘Ramos Sančez Pishuan‘.

Trenutno drugoplasirani tim u LaLigi, koji se sa Real Madridom bori za osvajanje šampionske titule, odvojio je između šest i sedam miliona za dovođenje Marsijala. Andalužani na kraju sezone neće imati mogućnost otkupa ugovora, što znači da će se Francuz vratiti na ‘Old Traford‘.

Marsijal je pod ugovorom sa slavnim engleskim klubom do 2024. godine. Bilo je pitanje trenutka kada će golgeter otići na pozajmicu, a razlog je jednostavan – nezadovoljstvo zbog statusa u timu. Entoni je odigrao samo 359 minuta od starta sezone i postigao je jedan pogodak.

Marsijal je ‘Teatar snova‘ stigao iz Monaka, sada već davne 2015. godine, a transfer je Junajted koštao 60 miliona evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter