0
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER 18: Luka Jovic (R) of Serbia celebrates after scoring a goal with Dusan Vlahovic (L) during the UEFA Nations League group stage match between Serbia and Russia at Rajko Mitic Stadium on November 18, 2020 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

ARSENAL MORA BRZO DA REAGUJE: Pošto su izgubili ‘bitku za Vlahovića’, da li to znači da na ‘ostrvo’ stiže Luka Jović?!

Objavljeno: 25.01.22 u 11:19

‘Tobdžijama’ je ostalo malo vremena da pronađu pravo rešenje.

Arsenal se dugo vremena borio da u svoje redove dovede napadača Fiorentine Dušana Vlahovića, međutim ‘izgubio je u toj utakmici’, pošto je Srbin odlučio da karijeru nastavi u Juventusu. Bez obzira na to što je velikan iz Londona bio spreman da za Dušana ponudi mnogo više novca, ‘tobdžije’ su shvatile da nisu taj kapacitet da se trkaju sa italijanskim gigantom.

Pošto je Vlahović ‘otpao’, Arsenal mora brže-bolje da pronađe drugog napadača, a vremena je ostalo još jako malo, pošto se prelazni rok završava za svega šest dana.

Kako navode mediji iz Engleske, druga želja Arsenala je napadač Real Sosijedada Aleksandar Isak, međutim španski tim za svog fudbalera traži astronomsku cifru od 90 miliona evra. Pošto ni to nije realno, ‘tobdžije’ se okreću trećoj opciji – Luki Joviću.

Arsenal i Real Madrid godinama unazad imaju i više nego korektne odnose, pa se u Engleskoj potajno nadaju da ovaj posao može da se realizuje. Nije reč o kupovini, već o šestomesečnoj pozajmici. Ipak, ukoliko se mladi Jović dobro pokaže u Londonu, Arsenal bi za njega izdvojio cifru od 25 miliona evra.

Engleski velikan kuburi sa napadačima, pošto je Obamejang izbačen iz prvog tima, dok Lakazetu i Nketiju uskoro ističe ugovor.

– Koji god igrač da dođe mora da bude sposoban da nas odvede na sledeći nivo. Želimo da podignemo standarde – rekao je nedavno Mikel Arteta.

Deluje da bi Luki Joviću prijala sredina na ‘ostrvu’, pošto bi u Arsenalu imao slobodu koja mu je preko potrebna, pa bi mogao da nas podseti zbog čega je svojevremeno važio za jednog od najtalentovanijih napadača u Srbiji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter