0
Evropske lige

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Irska Dusan Vlahovic Beograd, 24.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

‘VLAHOVIĆU, GOVN*RO – NI POLICIJA TE NEĆE SPASITI’: Navijači Fiorentine brutalno prete srpskom asu – jedno je sigurno, on ovo nije zaslužio! (FOTO)

Objavljeno: 25.01.22 u 08:50

Navijači Fiorentine besni na srpskog golgetera.

Zadnjih nedelja, navijači ‘ljubičastih’ poručivali su Dušanu Vlahoviću da može da pređe u bilo koji klub, samo ne u Juventus. I onda, sinoć se upravo desio takav scenario, pošto je eksplodirala vest da naš golgeter prelazi u redove velikana iz Torina.

Navijačima Fiorentine nije bilo dobro kada su saznali za to, na ulicama Firence osvanule su razne parole sa i više nego uvredljivim parolama.

Ni policija te neće spasiti. Ciganine, gotov si – piše na transparentu, a onda se nastavlja:

Vlahoviću, go*naru! Ciganine.

Podsetimo, Fiorentina je rekla ‘da’ upornim čelnicima ‘Stare dame’, a cifra oko koje su se dogovorili, iznosi 67.000.000 evra. To nije sve, na račun ‘ljubičastih’ leći će još dodatnih 3.000.000 kroz razne bonuse.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter