0
Domaći fudbal

FOTO: AC Milan

MARKO LAZETIĆ ZGAZIO NA ‘ČIZMU’: Zvezdin biser stigao u trening centar ‘rosonera’, minuti ga dele od potpisa! (VIDEO)

Objavljeno: 25.01.22 u 15:06

Završena je i ova saga.

Odmah nakon proslavljenog 18. rođendana, odjeknula je vest u ovdašnjoj javnosti da će biser crveno-belih Marko Lazetić postati novi fudbaler Milana.

Razne spekulacije su postojale oko ovog transfera, iako su se Delije potajno nadale da će talentovanog fudbalera još koju godinu gledati u Ljutice Bogdana, na žalost neće biti tako. Kada pogledate ovaj video snimak, shvatićete da je saga oko 18-godišnjeg vunderkinda završena.

Naime, Marko Lazetić je snimljen kako ulazi u medicinski centar Milana gde će odraditi detalje preglede, a potom i potpisati ugovor sa slavnim timom sa ‘San Sira’.

Što se tiče samog transfera, pominje se cifra u iznosu od 5.000.000 evra. Crvena zvezda će najpre inkasirati 4.000.000 evra a potom još 1.000.000 evra kroz razne bonuse i procente.

Podsetimo, Marko Lazetić je za prvi tim Crvene zvezde debitovao sa svega 16 godina i deset meseci, kada je u novembru 2020. godine ušao sa klube na utakmici sa Radom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter