2
Domaći fudbal

from left Radovan Pankov Filippo Falco goalkeeper Milan Borjan Aleksandar Katai Milan Gajic Marko Gobeljic Mirko Ivanic Nenad Krsticic Milan Pavkov Guelor Kanga Marko Lazetic Milos Degenek Srdjan Babic goalkeeper Zoran Popovic El Fardou Ben Nabouhane Milan Rodic Aleksandar Dragovic Slavoljub Srnic Nikola Krstovic Njegos Petrovic Lois Diony Fudbal-Champions League-Second qualifying round, 2nd leg Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Kairat Almaty Beograd, 28.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

VELIKA ZVEZDINA NADA ODLAZI U ITALIJU ZA 5 MILIONA: Pratili su ga nekoliko meseci i već su poslali ponudu!

Objavljeno: 22.01.22 u 13:36

Već je na izlaznim vratima.

Već u ovom prelaznom roku Crvena zvezda bi mogla da ostane bez jednog od najtalentovanijih fudbalera, prenose italijanski mediji. Naime, za mladog Marka Lazetića, zainteresovan je Milan, a kako navodi Tutomerkato, već je poslata ponuda za njega.

Iznos obeštećenja koji bi Zvezda dobila je 5 miliona evra, što bi crveno-belima bilo vrlo značajno. Italijanski klub je nakon što napadač Pjetro Pelegri, sa pozajmice iz Monaka ide direktno u Torino, odlučio da sve karte baci na dovođenje srpskog fudbalera.

Takođe, italijanski mediji ističu da je Milan već nekoliko meseci pratio Lazetića i u njemu prepoznao veliki potencijal.

Marko Lazetic Superliga Srbije, Crvena Zvezda – Radnik Surdulica, Super Liga 13.12.2021. Srbija, Beograd (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Nema sumnje da na ovaj transfer sigurno utiče i poslovanje Fiorentine na ovim prostorima, posebno pri dovođenju Dušana Vlahovića. Tada je italijanski klub za samo 1.5 milion evra doveo talentovanog igrača za koga se sada interesuju evropski velikani i spremni su da plate i do 100 miliona evra.

Lazetić je ove godine dobio pravu šansu kod Dejana Stankovića, a već je odigrao 14 mečeva ove godine. Takođe, u susretu protiv Kolubare, uspeo je da se upiše u listu strelaca i tako postigne svoj prvenac u crveno-belom dresu.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter