0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

SVE DALJE OD TITULE: Milan i Juve bez municije, povreda Ibrahimovića!

Objavljeno: 23.01.22 u 23:20

U derbiju severa Italije nije bilo golova!

Fudbaleri Milana i Juventusa odigrali su nerešeno bez pogodaka u okviru 23. kola Serije A, a susret je obeležila povreda Zlatana Ibrahimovića, kao i nedosuđen penal za Bjankonere. Milan je veći deo meča imao više od igre i inicajtivu na terenu ali izabranici Stefana Pijolija nisu uspeli da postignu pogodak na večerašnjoj utakmici. S obzirom da su izgledali lošije od rivala i da za 90 minuta nisu ni jednom šutnuli u gol protivnika, možemo reći da igrači Stare dame moraju biti zadovoljniji podelom bodova.

Sporna situacija desila se na isteku sat vremena igre kada je Mesijas u kaznenom prostoru srušio Alvara Moratu ali se arbitar Marko di Belo nije oglasio. Takođe sredinom prvog poluvremena ponovo se povredio i Zlatan Ibrahimović koga je zamenio Olivije Žiru.

 

Milan je sada trećeplasirani sa 4 boda manje i utakmicom više od lidera na tabeli, gradskog rivala Rosonera, Intera, dok je Juventus na petoj poziciji sa bodom manje od Atalante, koja čuva poslednju poziciju koja vodi ka Ligi šampiona, a imaju 4 boda više od Murinjove Rome koja je prvi pratilac Alegrijeve ekipe.

OSTALI REZULTATI:

Kaljari 1 – 1 Fjorentina 1:1 (

Napoli 4 – 1 Salernitana 4:1 

Specija 1 – 0 Sampdorija 1:0 

Torino 1 – 1 Sasuolo 1:1 

Empoli 2 – 4 Roma  

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter