Fudbal-Uefa League Season 2020/2021 Crvena Zvezda v AC Milan Guelor Kanga (L) celebrates after scoring a goal with Njegos Petrovic Beograd, 19.02.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
in , ,

OGROMAN PREOKRET U SLUČAJU NJEGOŠ PETROVIĆ: Kaljari otpao, Zvezdin fudbaler ide u Španiju!

Sjajan posao za crveno-bele.

Kako stvari stoje, neće biti ništa od prelaska Njegoša Petrovića u Kaljari, već će se bivši mladi reprezentativac Srbije zaputiti u Španiju. Naime, kako javlja MaxBet sport, italijanski klub je Petrovića želeo samo na pozajmici, dok je u celu priču uletela Granada sa odličnom ponudom.

Prema sporazumu španskog i srpskog kluba, Zvezda će na ime obeštećenja dobiti 1.8 miliona evra sa bonusima. Sada se očekuje da će Petrović već u subotu iz Antalije doći u Beograd. Nakon lekarskih pregleda u Španiji, on će početkom naredne nedelje potpisati ugovor do juna 2025. godine.

Njegos Petrovic (L)
Fudbal-FK Crvena Zvezda Pripreme za Season 2021/2022
Crvena Zvezda v GAK
Austrija, 28.06.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Podsećamo, nakon njegovih dobrih igara, prvo ga je želela Almerija na pozajmicu, ali je ta mogućnost otpisana u decembru. Granada se iznenada pojavila, pre samo 3 dana, a to je bilo dovoljni za najbolji mogući dogovor i po Zvezdu i po fudbalera.

Uz ovaj transfer, danas se pojavila informacija i da je Milan zainteresovan za usluge Marka Lazetića i da je na ime obeštećenja spreman da plati čak 5 miliona vera. Ukoliko bise to obistilo, crveno-beli bi tokom zimskog prelaznog roka zaradili gotovo 7 miliona evra.

Autor: HotSport

Diskusija

Odgovorite

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

„SLIKE PONEKAD GOVORE VIŠE OD REČI“: Miško Ražnatović objavio da je Bjelica potpisao novi ugovor – evo detalja!

HRVATI IMAJU NOVOG SELEKTORA: Mršić odlučio da preuzme Breogan, menja ga dobro poznato ime!