0
ATP

FOTO: OKS

ODLUKA JE PONOVO PROMENJENA: Novak može na Rolan Garos bez vakcine!

Objavljeno: 22.01.22 u 20:16

Nove vesti stižu iz Francuske!

Samo nekoliko dana nakon najava da nevakcinisani sportisti neće moći da nastupaju na takmičenjima u Franucskoj, iz iste države stižu nove vesti.

Ministarstvo sporta i Teniski savez Francuske nedavno su poručili da će uložiti maksimalne napore kako bi sportisti nesmetano mogli da se takmiče u njihovoj zemlji.

BELGRADE, SERBIA – MAY 25: Novak Djokovic of Serbia reacts his men’s singles second round match against Mats Moraing of Germany on Day 3 of the ATP 250 Belgrade Open at Novak Tennis Centre on May 25, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

Ukoliko ne dođe do novih promena, u Francusku će moći da uđu svi koji su preležali COVID-19 virus u periodu od šest meseci pre dolaska u zemlju. To znači da će ‘prvi reket sveta’, Novak Đoković, imati priliku da brani titulu na ovosezonskom Rolan Garosu.

Drugi grend slem u godini na programu je od 22. maja do 5. juna, a Nole je na COVID-19 bio pozitivan 16. decembra 2021. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter