0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

KAKVA ĆE OVO BITI FEŠTA: Mančester junajted dolazi na Ub – da, dobro ste čuli!

Objavljeno: 21.01.22 u 15:22

Čuveni srpski fudbaler Nemanja Matić već duže vreme ‘brine’ o Jedinstvu sa Uba.

U nastavak sezone u Srpskoj ligi Zapad fudbaleri Jedinstva ulaze sa druge pozicije, tako da postoji velika verovatnoća da se ova ekipa plasira u viši nivo takmičenja.

Na početku priprema za nastavak sezone, oglasio se Nemanja Matić, fudbaler Mančester Junajteda i čovek koji je na sebe preuzeo brigu o ubskom Jedinstvu:

Svima u FK Jedinstvo Ub želim srećan nastavak sezone. Zahvalio bih se momcima koji su napustili klub, jer su ostavili trag i prirasli za srca svima nama. Što se tiče pojačanja, mislim da smo doveli nekoliko kvalitetnih igrača i da smo sa njima zatvorili prelazni rok. Sada je na stručnom štabu da ekipu pripremi za ono što sledi. Posebno me zanima koliko će nam doneti na terenu momci koji polako stasavaju i dolaze iz naše škole fudbala. Raduje nas povratak Marinkovića koji je bio jedan od naših najboljih igrača i koji bi sigurno bio već u Super ligi ili inostranstvu da nije bilo povrede – rekao je Matić i potom najavio spektakl:

Još jedna lepa vest: sledeće leto ćemo ugostiti jednu selekciju Manchester Junajteda! Naši dečaci imaće priliku da odmere snage sa jednim od najvećih klubova na svetu i to će svakako biti praznik fudbala na Ubu.Veliki pozdrav!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter