0
Evrokup

Willie Reed ABA Liga, plej of play off Crvena Zvezda - Buducnost 4. utakmica 24.5.2021. Maj 24. 2021. Podgorica, Crna Gora foto: STARSPORT

BREJK U PODGORICI: Nemački čas košarke Budućnosti!

Objavljeno: 19.01.22 u 20:56

Ulm u Morači rutinirao Butućnost!

U meču desete runde Evropkupa ekipa Budućnosti izgubila od Ulma rezultatom 68:89. Nemci su od samog starta krenuli izuzetno jako i napravili razliku od 15 poena već u prvoj četvrtini. Do kraja utakmice su konstantno držali razliku da bi u jednom trenutku, ekipa sa juga Nemačke, imala čak 23 poena prednosti na početku poslednje deonice.

Najefikasniji u redovima tima iz Podgorice bili su Džastin Kobs sa 17 poena i po 4 asistencije i ukradene lopte i Petar Popović koji je ubacio 16 poena uz šut iz igre 7 od 8. Dvocifreni su još bili Di Džej SIli sa 13, odnosno Marko Jagodić-Kuridža sa 10 poena. Važno je napomenuti da je tim Aleksandra Džikića igrao bez prvog cenra, Vilija Rida.

Što se ekipe Ulma tiče najbolji je bio sa dabl-dabl učinkom od 17 poena i 10 skokova Kristijano Felisijo za ukupan indeks korisnosti od 25! A još su se isakli i Kriston (18p) i Blosongejm (14p). Neverovatno zvuči činjenica da su gosti uhvatili čak 41 skok!

Budućnost u sledećem kolu igra sa Valensijom, a upravo sa njima deli prvo meso grupe B sa skorom 7-3, dok je Ulm peti sa pet pobeda i isto toliko poraza.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter