0
Ostali sportovi

BELGRADE, SERBIA - JANUARY 05: Mijajlo Marsenic of Serbia reacts during the 2022 European Handball Championship Qualifier on January 5, 2021 in Zrenjanin, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

‘OVO JE POČETAK NEKE BOLJE SRBIJE’: Uprkos eliminaciji sa EP, kapiten Marsenić nije razočaran – veruje da će stvari ići na bolje!

Objavljeno: 18.01.22 u 10:45

Rukometaši Srbije završili su učešće na Evropskom prvenstvu.

Olimpijski šampion, Francuska, bila je ipak pretežak rival u utakmici u kojoj je Srbija priželjkivala pozitivan ishod i plasman u narednu rundu takmičenja.

Iako su „orlovi“ godinu dana ranije sa Francuzima priredili dve izuzetne utakmice u kvalifikacijama za aktuelno takmičenje, okolnosti u kojima se igrao današnji susret su bile dosta drugačije. Suočena sa brojnim poteškoćama u pripremnom periodu, konstantnim izmenama u sastavu kao posledicu korona virusa, nemogućnost da računa na neke važne igrače i bez kontrolnih utakmica uoči kontinentalnog šampionata, Srbija je uprkos svemu uspela da održi timski duh i bori se do kraja.

Kapiten Mijajlo Arsenić je izneo utiske posle utakmice sa Francuskom i osvrnuo na učešće na šampionatu.

– Stvarno ne znam šta bih rekao da opravdam našu igru iz prvog poluvremena. Ne znam da li smo bili uplašeni, da li nismo verovali da igramo sa Francuzima. Ne znam, jednostavno, teško je jer smo pokazali u drugom poluvremenu da možemo da igramo. Da smo igrali u prvom i pola toga, bilo bi zanimljivije drugo poluvreme. Ovoj reprezentaciji fali iskustvo. Nadamo se da ćemo u budućnosti igramo bolje i uz pomoć starijih igrača da ćemo ostvarivati bolje rezultate. Ovo je početak neke bolje Srbije – rekao je Marsenić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter