2
Evroliga

BELGRADE, SERBIA - JANUARY 08: Head coach Aleksandar Djordjevic of Virtus Bologna reacts during the 2019/2020 EuroCup Top 16 Season match between KK Partizan and Segafredo Virtus Bologna at Stark Arena on January 8, 2020 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

TRENER FENERA POZITIVAN: Saša Đorđević ima koronu, klub se oglasio

Objavljeno: 17.01.22 u 20:50

Fenerbahče je objavio saopštenje o njegovom stanju.

Košarkaški klub iz Istanbula je saopštenjem obavestio javnost da je njihov trener Saša Đorđević pozitivno testiran na koronavirus.

– Nakon što nije mogao da prisustvuje nedeljnoj utakmici (16. januara), naš test je ponovo testiran zbog bolesti i vratio se u Istanbul preventivno, iako je uprkos simptomima dobijao negativan test na kovid. Ponovljeni test je pokazao pozitivan rezultat, objavio je klub.

Đorđević tako neće voditi ekipu za tri dana na meču protiv Žalgirisa, ali ukoliko sve bude u redu mogao bi uz tim da bude na gostovanju Makabiju 27. januara. Fener je trenutno deveti u Evroligi, dok je u domaćem prvenstvu drugi.

0
0

2 Komentara

  1. Čudno baš….za Đorđevića saznamo posle dva dana da se zarazio a za Đokovića posle dva meseca da je preležao Koronu dok u medjuvremenu nismo ni shvatili da Đoković nije imao Koronu..u stvari imao je…ili nije.Shvatate zasto je Đoković deportovan iz Australije ili jos uvek nije nešto jasno….????

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter