3
ATP

FOTO: Rolan Garos

NOVI BRUTALAN UDARAC ZA SRPSKOG ASA: Užasne vesti iz Pariza, Novak neće moći da učestvuje na Rolan Garosu?!

Objavljeno: 17.01.22 u 10:50

Pa da li je ovo moguće?

Ukoliko se ne vakciniše, najbolji teniser sveta Novak Đoković neće moći da učestvuje ni na jednom gren slem turniru. Iako je ministarka sporta u Francuskoj Roksana Marasino nedavno istakla je da će nevakcinisani igrači moći da uđu u pomenutu zemlju u maju, tako ipak neće biti.

Roksana je promenila mišljenje, pa donela odlulu da će svi teniseri koji budu želeli da igraju na Rolan Garosu morati da se vakcinišu.

Ona je potpisala zakon koji se odnosi na ‘obaveznu vakcinaciju’, koja važi za brojne društvene aktivnosti. To znači da najbolji teniser sveta Novak Đoković neće moći da učestvuje na čuvenom turniru u Parizu.

I predsednik Teniskog saveza Francuske, Žil Moreton, nedavno je istakao da organizatori turnira vredno rade na pravilima za dolazak igrača koji se nisu vakcinisali.

– Naši timovi rade u saradnji sa državnim organima, koji će u dogledno vreme precizirati pravila, koja se odnose na dolazak nevakcinisanih stranih sportista na naš turnir – kazao je Moreton.

0
0

3 Komentara

  1. A to strucnjaci vec pripremili teren da naviknu goveda da ce i ove godine da nose maske,drze distance,beze od ljudi ako kijaju ili se nakaslju? Boze narode koliko ste vi otupeli

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter