0
AdmiralBet ABA Liga

Rodionis Kurucs Dallas Moore Mathias Lessort head coach Zeljko Obradovic ABA Liga, Partizan - Split 5.1.2022. Srbija, Beograd (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

ŽELJKO OBRADOVIĆ OTKRIO RAZLOG ZA LOŠU IGRU PARTIZANA: Evo zašto Kuruc nije bio u sastavu i kakva je situacija sa njim!

Objavljeno: 15.01.22 u 22:59

Na kraju su uspeli da dođu do trijumfa.

Košarkaši Partizana su u 16. kolu AdmiralBet ABA lige, teže nego što se očekivalo, savladali ekipu Studentskog centra rezultatom 83:93. Nisu crno-beli bili na nivou, izostala je agresivnost u odbrani, ali i na skoku, a trener beogradske ekipe Željko Obradović, nakon susreta je rekao da su domaći odigrali odličan meč, dok je izanalizirao i lošu igre svog tima.

– Pre svega da čestitam protivniku na izvanrednom meču i na kraju se završilo 10 razlike iako su oni veći deo meča vodili. Dobro smo odigrali poslednjih nekoliko minuta i zato smo dobili. Nismo igrali sa mnogo energije, nije bilo ni želje ni koncentracije, počeo je Obradović i dodao:

head coach Zeljko Obradovic ABA Liga, Partizan – Split 5.1.2022. Srbija, Beograd (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

– Dokaz je previše ofanzivnih skokova. One ničije lopte su uvek bile njihove, to pokazuje njihovu želju. Ne znam zašto smo tako igrali, možda je došlo do zamora. Imaćemo sada dva meča, prvo u utorak, pa četvrtak. Igrači moraju to da shvate.

Ovaj susret propustio je i Rodions Kuruc, a trener crno-belih otkrio je šta se desilo sa letonskim košarkašem.

– Kuruc je ostao u hotelu. Jutros kada smo ustali imao je povišenu tempereaturu, nije se osećao dobro. Popodne je bio bolje, ja sam odlučio da je bolje da ne igra. Preležao je koronu pre nekoliko meseci, testirao se pre dva dana, bio je negativan. Nisam hteo da rizikujem. Može da nam pomogne mnogo u sledećim utakmicama. Izolovan je u hotelskoj sobi, zaključio je Željko Obradović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter