0
AdmiralBet ABA Liga

Eurocup, Evrokup, Partizan - Trento 12.1.2022. Beograd, Srbija photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PARTIZAN PREŽIVEO GOSTOVANJE U PODGORICI: Crno-beli srušili Studentski centar nakon neizvesne završnice!

Objavljeno: 15.01.22 u 20:58

Dosta teže nego što se očekivalo.

Košarkaši Partizana su u jedinom meču 16. kola AdmiralBet ABA lige savladali Studentski centar rezultatom 83:93. Crno-beli su na gostovanju u Podgorici do trijumfa stigli znatno teže nego što se očekivalo, čemu govori i podatak da su domaći pred poslednju deonicu imali 6 poena prednosti.

Jedan od glavnih uzroka Partizanovih problema na ovom meču bila je znatno lošija defanziva nego što je to do sada bio slučaj. Takođe, crno-beli su imali velikih muka i na skoku, gde je domaća ekipa sakupila čak 15 ofanzivnih i 19 defanzivnih skokova.

Kevin Punter Dallas Moore Eurocup, Evrokup, Partizan – Trento 12.1.2022. Beograd, Srbija photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Čitavo prvo poluvreme gledali smo neizvestan duel, a na velikoj pauzi, rezultat je bio 43:41. Problemi sa skokom prouzrokovali su nervoznu igru crno-belih i u nastavku igre, a domaći su to vrlo dobro koristili.

Ekipa Željka Obradovića, motore je upalila u drugom delu četvrte četvrtine, kada su nakon 5 vezanih poena Mura i trojke Pantera u tranziciji, uspeli da prelome susret u svoju korist. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Panter sa 17 poena, dok je Mur postigao 15. Avramović je dodao 14 uz 5/5 iz igre, a Ledej i Lesor su upisali po 12 poena.

Na drugoj strani Kamenjaš je uz 20 poena dodao i 12 skokova, dok je Edvards stao na 18 koševa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter