0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

ASTON VILA SA 2 GOLA U ZAVRŠNICI STIGLA DO BODA: Činilo se da će Junajted doći do trijumfa, ali je na scenu stupio Remzi! (VIDEO)

Objavljeno: 15.01.22 u 20:42

Nadigrali su ih u drugom poluvremenu.

Fudbaleri Aston Vile su u 22. kolu Premijer lige remizirali sa Mančester Junajtedom, a rezultat je bio 2:2. Domaći su do prednosti došli rano, a strelac je bio Bruno Fernandeš, već u 6. minutu. Uspeli su gosti da odbiju napade domaćih, pa su iskoristili još jednu priliku, ovog puta u 67. minutu.

Na asistenciju Freda, Bruno Fernandeš je postigao drugi gol za mnogima se činilo, velikih 0:2. Ipak, domaći se nisu predali, što je iskoristio Džejkob Ramzi u 77. minutu i tako smanjio rezultat na 1:2.

Videli su fudbaleri Aston Vile da mogu do novog pogotka, pa su svim snagama krenuli u napad. To im se isplatilo već nakon 4 minuta kada je nakon sjajne akcije lopta stigla do Remzija. On je sa leve strane odlično video Kutnija, koji je bio na drugoj stativi, uputio je pravovremen pas, pa je usledio izjednačenje.

Nakon ovog susreta, Junajted je sa 20 odigranih mečeva i 32 osvojena boda7. na tabeli engleskog prvenstva. Sa druge strane, Aston Vila je sakupila 23 boda i nalazi se na 13. poziciji.

SVI REZULTATI: 

Mančester siti – Čelsi 1:0

Njukasl – Votford 1:1

Norič – Everton 2:1

Vulverhempton – Sautempton 3:1

Aston Vila – Mančester junajted 2:2

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter