0
Fudbal

FOTO: ACF Fiorentina English/Twitter

PRAVA FUDBALSKA PREDSTAVA: ‘Ljubičasti’ na srpski pogon demolirali Napoli, Vlahović još jednom pokazao klasu! (VIDEO)

Objavljeno: 13.01.22 u 21:48

Ludilo od utakmice.

Nakon produžetaka, fudbaleri Fiorentine pobedili su Napoli rezultatom 5:2 i tako se plasirali u četvrtfinale Kupa Italije, gde će odmeriti snage sa Atalantom.

Zanimljivo je da se u prvoj postavi ‘ljubičatih’ našlo čak tri reprezenativca Srbije, Dušan Vlahović, Nikola Milenković i Matija Nastasić.

Fiorentina je povela u 41. minutu, kada je mrežu zatresao Dušan Vlahović. Tri minuta kasnije, Mertens je izjednačio rezultat. U samom finišu prvog dela igre, Dragovski je dobio crveni karton. Iako je imao igrača više, Napoli nije uspeo da uspostavi kontrolu i bude bolji od protivnika.

U 58. minutu dogodio se potpuni šok, kada je Biragi sjajnim udarcem sa nekih 17 metara ponovo doveo svoj tim u vođstvo. Napoli je tada morao da krene na sve ili ništa, Lozano je čak pogodio stativu, a a potom i dobio isključenje. Hladan tuš za Fiorentinu desio se u petom minutu nadoknade, kada je Andrea Petanja odveo ovaj duel u produžetke.

Gosti nisu mogli da naprave veće iznenađenje, u finišu prvog poluvremena pogodio je Venuti, da bi se i Pjontek potom upisao u strelce. Tačku na ovu utakmicu postavio je Maleh u 119. minutu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter