0
Evropske lige

Cristiano Ronaldo reacts Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Portugal Beograd, 27.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

‘NISAM OVDE DOŠAO DA BIH BIO NA SEDMOM MESTU’: Ronaldo besan kao nikada u životu, razočaran je stanjem na ‘Old Trafordu’!

Objavljeno: 13.01.22 u 20:21

Činjenica je da Mančester junajted ne igra na zavidnom nivou.

Fudbaleri Mančester junajteda nisu opravdali očekivanja fudbalske javnosti u dosadašnjem delu sezone. Izabranici Ralfa Rangnika nalaze se tek na 7. poziciji u Premijer ligi Engleske.

‘Crveni đavoli’ su na 18 odigranih utakmica osvojili samo 31 bod, velikan sa Old Traforda ima 22 boda manje u odnosu na prvoplasirani Mančester siti.

– Naš mentalitet mora da bude takav da svaki plasman ispod trećeg mesta smatramo za neuspeh. Da bi napravili dobre stvari moramo mnogo toga da popravimo. Mislim da smo sposobni da se promenimo nabolje. Mi smo veliki klub i zato moramo da stremimo najvećim stvarima – izjavio je Kristijano Ronaldo.

Portugalski as razočaran je trenutnom formom u kojoj se njegov klub nalazi.

“Ne mogu da prihvatim da u Junajtedu postane normalno da budemo van najbolja tri tima u Premijer ligi, to nije naš mentalitet. Mislim da ako želite da izgradite nešto veliko, da je potrebno i da uništite neke stvari. Znam da svi mi možemo bolje. Ne želim da budem ovde da bih bio na šestom ili sedmom mestu. Ni na petom. Ovde sam da pobeđujem, da se takmičim – besan je Portugalac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter