1
Domaći fudbal

goalkeeper Milan Borjan Njegos Petrovic Braga - Crvena Zvezda, UEFA Europa League, liga evrope 9.12.2021. Portugal, Braga (credit image & photo: Nikola Mitic / STARSPORT)

GLAVOBOLJA ZA STANKOVIĆA: ‘Mister’ na početku priprema neće moći da računa na jednog od najboljih igrača – korona je ‘kriva za sve’!

Objavljeno: 12.01.22 u 11:48

Četa Dejana Stankovića zimske pripreme će odraditi u Antaliji, u periodu ud 13. januara do 3. februara.

Kao što smo već pisali, Crvena zvezda je promenila prvobitan plan, pošto je trebalo da pripreme odradi iz dva dela, Kipar – Turska.

Usled velikih epidemioloških mera na Kipru, prvotimci Crvene zvezde će, nakon odrađenih lekarskih pregleda i prozivke, 13. januara otići u Antaliju (Turska) gde će boraviti tri nedelje.

Ipak, ono što je posebno loša stvar za Dejana Stankovića, jeste da na početku zimskih priprema neće moći da računa na iskusnog golmana, Milana Borjana, koji je zaražen korona virusom, potvrđeno je Telegrafu sa Marakane. Pomenuti čuvar mreže trenutno nema simptome, ali će svakako neko vreme morati da bude van stroja.

Očekuje se da u toku današnjeg dana uradi još jedan antigenski test, a nakon toga i PCR.

Inače, Milan Borjan je proteklih nekoliko dana proveo u Baru, gde je otvorio kamp za golmane. Kapiten tima sa Marakane je odlučio da svoje višegodišnje iskustvo prenese na nove mlade generacije.

0
0

1 Komentara

  1. Samozvani „mister“ će ovom prilikom, gušanje morati da upražnjava sa nekim drugim… Al „nema zime“ pošto je misteriozni „stručnjak“ u zavadi sa nekolicinom svojih pulena, je l’.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter