0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

PROMENA PLANA U ZADNJI ČAS: Ništa od priprema na Kipru, evo gde će se crveno-beli spremati za nastavak sezone!

Objavljeno: 11.01.22 u 11:34

Ništa od Kipra.

Fudbaleri Crvene zvezde će se priprematiu Antaliji, gde će izabranici Dejana Stankovića boraviti u periodu od 13. januara do 3. februara, što je drugačije od prvobitnog plana po kome je tim sa Marakane trebalo da odradi pripreme iz dva dela, na Kipru i Turskoj.

Usled velikih epidemioloških mera na Kipru, prvotimci Crvene zvezde će, nakon odrađenih lekarskih pregleda i prozivke, 13. januara otići u Antaliju (Turska) gde će boraviti tri nedelje.

Prema prvobitnom planu crveno-beli su prvi deo priprema za prolećni deo sezone trebali da odrade na Kipru, što je bio slučaj i prethodnih godina, a potom da se upute ka Turskoj gde bi odradili deo priprema koji je više namenjen taktičkim uigravanjima.

Tokom boravka u Turskoj izabranici Dejana Stankovića će trenirati na terenu koji je deo sportskog centra i pripada hotelu “Kalista”, a upravo na ovoj travnatoj povrđini će biti odigrane prijateljske utakmice. Zvezda će za vreme boravka u Turskoj odigrati četiri pripremne utakmice, a rivali timu iz Ljutice Bogdana biće Maribor, Lask, Šahtjor Donjeck, Šahtjor Soligorsk.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter