0
Fudbal

Fudbal Soccer International Friendly-Prijateljski mec Srbija v Rusija Slobodan Rajkovic Monaco, 05.06.2016. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

SELI SE U KOMŠILUK: Iskusni štoper ‘višak’ u Bačkoj Topoli, već je poznata njegova naredna destinacija!

Objavljeno: 11.01.22 u 10:20

Izgleda da u Bačkoj Topoli nije ispunio očekivanja.

TSC je juče u toku dana ostao bez iskusnog defanzivca, pošto je Slobodan Rajković napustio klub iz Bačke Topole. Kada je stigao u Sentu, od Rajkovića se očekivalo zaista mnogo, s obzirom da ima i više nego bogat fudbalski ‘CV’.

Međutim, nekadašnji fudbaler Hamburga, PSV-a i ostalih evropskih klubova nije se najbolje snašao u pomenutom superligašu. U dresu TSC-a, zabeležio je svega pet nastupa, a jednom je upseo i da se upiše u strelce. Ispostavilo se da je prelomni trenutak za Rajkovića bila smena na klupi TSC-a, odnosno kada je Žarko Lazetić zamenio Mladena Krstajića, pa je stameni štoper pao u totalno drugi plan.

Nije dugo trebalo Slobodanu da pronađe novi angažman, pošto je već poznato da je njegov naredni klub – MTK. Kako piše Telegraf, bivši reprezentativac Srbije će u Mađarskoj zarađivati 12.000 evra mesečno.

TSC je juče angažovao novog napadača, u Bačku Topolu je stigao bivši fudbaler Partizana, Petar Škuletić, a više o tome pročitajte OVDE.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter