0
Domaći fudbal

Fudbal Jelen Super League season 2014-2015 Partizan v Vojvodina Petar Skuletic celebrates the goal Beograd, 02.11.2014. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

JANUARSKA BOMBA KLUBA IZ BAČKE TOPOLE: Bivši golgeter Partizana i reprezentativac Srbije stigao u TSC!

Objavljeno: 10.01.22 u 23:53

Veliko pojačanje za ekipu Žarka Lazetića!

U ponedeljak je tokom dana redove TSC-a napustio iskusni defanzivac Slobodan Rajković, ali nema sumnje da je novo pojačanje vratilo osmeh na lice navijačima ekipe iz Bačke Topole.

Kako prenosi Telegraf, novi napadač TSC-a je Petar Škuletić! Nekadašnji golgeter Partizana i reprezentativac Srbije u Bačku Topolu dolazi kao slobodan igrač.

PROČITAJTE JOŠ: MARKO ĐOKOVIĆ SE OGLASIO PRVI PUT I POSLAO JE SNAŽNU PORUKU: ‘Hvala ti što si pokazao da 8 milijardi ljudi zaslužuje isti tretman’

Škuletić je u oktobru raskinuo ugovor sa Sabahom iz Azerbjedžana, pa je u prethodnom periodu individualno trenirao. Petar je u međuvremenu dobio poziv Žarka Lazetića i odlučio se za novi korak u karijeri.

Iskusni napadač je u dosadašnjem delu karijere nastupao za Partizan, Teleoptik, LASK, Zetu, Vojvodinu, Radnički Niš, Lokomotivu iz Moskve, Genčerbirligi, Sivaspor i Monpelje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter