0
ATP

FOTO: Twitter/Screenshot

POGLEDAJTE KAKO SU NAVIJAČI ČEKALI ODLUKU SUDA: Okupio se ogroman broj ljudi, pila se naravno – rakija! (VIDEO)

Objavljeno: 10.01.22 u 09:51

Nema sumnje da su uživali.

Srpski teniser Novak Đoković, dobio je slučaj protiv Vlade Australije, koja mu je pre nekoliko dana ukinula vizu. Suđenje je trajalo nekoliko sati, a sudija Keli je na kraju i pored mnogobrojnih pritisaka doneo pravu odluku.

Ipak, nove informacije koje stižu izAustralije, govore nam da je ministar odlučio da odluku Suda zanemari i da uhapsi, a potom i deportuje Đokovića. Nema sumnje da će ova odluka naići na negodovanje i velike proteste u Australiji, a upravo veliki broj navijača jei ovih dana podržavao srpskog tenisera.

Oni su se okupili čak i tokom suđenja, gde su sa nestrpljenjem čekali odluku. Tom prilikom, čulo se srpsko kolo, a potom i Marš na Drinu ispred sudnice, dok je ispred te ustanove stigao i bračni par Zigi koji je uz Novaka od starta ove agonije. Njih dvoje su doneli čak i rakiju kojom su poslužili sve okupljenje ljude.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter