1
ATP

Skup podrske za Novaka Djokovica Beograd, 09.01.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

ĐORĐE ĐOKOVIĆ OTKRIO DA LI JE NOVAK UHAPŠEN: Besane noći za našu familiju, australijske vlasti su teško podnele odluku suda!

Objavljeno: 10.01.22 u 09:30

Društvene mreže su preplavljene.

Uprkos pobedi Novaka Đokovića na Sudu u Australiji, čitavu planetu je obišla vest da je najbolji svetski teniser uhapšen i da će biti deportovan. To je za TV Prva otkrila Nina Marković, politikolog, a povodm celog slučaja oglasio se i Novakov brat Đorđe.

– Besane noći za celu familiju prolazimo kroz jako teške momente, Novak je pokazao koliko je istrajan i koliko veruje u svoje ideale i da je veliki čovek i izborio se ne samo za sebe već za ceo svet. S druge strane imamo sistem u Australiji koji je doneo odluku u korist svim činjenicama i nije postojao razlog za nekom drugom odlukom, a sad dobijamo informacije da je očigledno ministar imigracionih (rekao je unutrašnjih, ali je pogrešio prim.aut.) poslova iznad suda, rekao je Đorđe Đoković u razgovoru za Prva TV.

Potom je zaključio da je u pitanju samo politika i ništa više. Takođe, istakao je da Novak sada razmišlja o svojim opcijama , kao i da je poraz na sudu teško pao australijskim vlastima.

– Definitivno je ovo politika, sve je ovo bila politika. Mi smo angažovani na svim društvenim mrežama i poslednja je informacija da hoće da ga zatvore. Trenutno se konsultujemo sa advokatima i PR službama. Novak je sa svojim advokatima u prostorijama gde je bilo suđenje, a on trenutno razmišlja o svojim opcijama. Ovo je bio veliki poraz za australijske vlasti i ovo teško podnose.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter