1
ATP

Tennis-Novak Djokovic Odlazak na Olimpijske Igre Tokyo 2020 Beograd, 20.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

NOVAKOVE REČI KOJE SU DIRNULE ČITAVU PLANETU: Sve sam ispoštovao, molim vas nemojte to da mi radite!

Objavljeno: 10.01.22 u 08:28

Nisu usvojili njegove molbe na aerodrumu.

Uspeo je Novak Đoković da pobedi Vladu Australije na sudu, a ova vest obradovala je gotovo sve ljude koji su u noći između nedelje i ponedeljka po evropskom vremenu pratili suđenje. Ipak, posebno za Novakovu porodicu, suđenje je bilo vrlo emotivno, a advokat Nikolas Vud, u svom izlaganju je otkrio šta se sve dešavalo.

On je istakao da je Đokoviću viza poništena u 7.29,dok je Srbin o tome obavešten tek u 7.42. Sudija je pre toga rekao da je Novaku telefon oduzet odmah po sletanju, kao i da od ponoći nije mogao da komunicira sa svojim advokatima, niti bilo kim.

– Molim vas nemojte da mi otkažete vizu. Ispoštovao sam sva pravila, imam sva dokumenta koja su od mene zahtevali, rekao je najbolji teniser na svetu.

Sve u svemu, Novakovi zahtevi na aerodromu su olako odbačeni, pa je srpski teniser na kraju sproveden u hotel za imigrante gde je boravio od četvrtka.

0
0

1 Komentara

  1. Znaju oni vrlo dobro da si sve ispoštovati. Nozače ti sim trn u oku zbog tvoje novo osnovane PTP-asociacije. Imaš ti veliku podršku od svih nas al od igrača sa teniskog terena to je mizerno.
    Novače niko se ne bi borio, da tebi bude bolje kao što i sam kažeš da si se dosta namucio dok si doso do svetskog broj 1. Više bi mogo da im pomogneš posle svoje zavrsene karijere. Da budes u vrhu te njihove njihov član presednik ATP. Federacije nego što sad pokušavaš sam sa PTP-a ulazis u koflikt sa svima.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter