1
ATP

Tennis-ATP 250 Belgrade Open 2021-Final-Novak Djokovic v Alex Molcan (SVK) Beograd, 29.05.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

CEO SVET BRUJI O NOVAKOVOM PCR TESTU: Nema više nagađanja, evo gde i kada se srpski as testirao! (FOTO)

Objavljeno: 10.01.22 u 11:47

Novak Đoković je definitivno tema broj 1 u svetu tenisa.

U noći za nama, Novak Đoković se suočio sa viktorijanskim sudom, i tom prilikom – pobedio! Međutim, srpskog asa je nedugo zatim snašla nova nevolja a više o tome pročitajte OVDE.

Prilikom suđenja, Novakovi advokati su na više od 40 strana pokušali da ga odbrane pred federalnim sudom Viktorije, i u tome su uspeli.

Tokom odbrane, advokati najboljeg tenisera sveta su priložili i Novakov PCR test, kao dokaz da je nedavno preležao virus koji već skoro dve godine pravi ozbiljne probleme širom sveta.

FOTO: Screenshot

Mnogo se polemisalo oko toga kada se Novak testirao, a sada je sve jasno. Srbin se testirao u Zavodu za biocide i medicinsku ekologiju 16. decembra malo posle 13 časova.

0
0

1 Komentara

  1. Čitajući sve o ATP turnirima saznao sam da je Australian Open,Kup takmičenje u vlasništvu kraljičine porodice koja je u porodičnom vezama sa Britanskim kraljevstvom!Sve ovo je rekao bivši teniski selektor Srbije!Po mojim računicama ako Novak osvoji Australian Open postaće apsolutni teniski vladar jer tada postaje još bliži rekordu Štefi Graf od 377.sedmica na vrhu ATP liste! Novak je sada na 351.sedmici koliko je već najbolji teniser sveta i moraće mnogo toga da se dogodi da bi se neko samo približio njegovim rezultatima,a možda se to nikada i ne dogodi!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter