10
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2017-2018 FK Partizan-Zimske Pripreme Goalkeeper Vladimir Stojkovic (L) Goalkeeper Nemanja Stevanovic (C) and Goalkeeper Marko Jovicic Beograd, 12.01.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

SVE JE SPREMNO ZA NOVU EPIZODU U KARIJERI: Bivši golman Partizana pojačao ekipu iz Premijer lige!

Objavljeno: 09.01.22 u 23:15

Čuvar mreže ističe da uopšte nije razmišljao kada je dobio ponudu!

Nekadašnji golman Partizana, Marko Jovičić, novi je član mostarskog Veleža! Jovičić u Premijer ligu Bosne i Hercegovine stižen nakon epizode na Malti, gde je branio boje Moste.

U dosadašnjoj karijeri Marko je nastupao za Partizan, Žarkovo, Zemun, Hibernians i Inđiju. 

PROČITAJTE JOŠ: NIJE SA POLA TERENA, ALI VREDAN JE TRI BODA: Srbin je ponovo heroj Bohuma! (VIDEO)

Jovičić nije mogao da sakrije zadovoljstvo po dolasku u Velež.

Velež je veliki klub, ima veliku tradiciju i istoriju i svi znamo da je Velež prvo što pomislimo kada se kaže Mostar. Drago mi je što sam došao ovde. Čim su me pitali da li sam zainteresovan, nije bilo nimalo razmišljanja. Kao što sam rekao, Velež je veliki klub i velika je čast biti deo ove porodice – kazao je Jovičić.

0
0

10 Komentara

  1. Slika golmana na kojoj je i Stojkovic, napišeš da je u pitanju bivši golman Partizana, i da prelazi u Premijer Ligu i to Bosne i Hercegovine! Sramota novinarstva

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter