0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

NIJE SA POLA TERENA, ALI VREDAN JE TRI BODA: Srbin je ponovo heroj Bohuma! (VIDEO)

Objavljeno: 09.01.22 u 20:21

Pantović na visini zadatka!

Fudbaleri Bohuma ugostili su Volfsburg, u utakmici 18. kola nacionalnog šampionata Nemačke. Domaćin je ostvario ‘zlata vrednu’ pobedu! Utakmica u Bohumu završena je rezultatom 1:0.

Na terenu je viđen izjednačen odnos snaga. Obe ekipe su šutirale po 12 puta, a gosti su imali jedan udarac više u okvir gola. Posed lopte je u blagoj meri procentualno bio na strani domaće ekipe.

Jedini pogodak na utakmici viđen je u 65. minutu. Glavni krivac zbog kojeg se Volfsburg vraća kući bez bodova je srpski ofanzivac, Miloš Pantović. Bivši fudbaler Bajern Minhena iskoristio je odličan centaršut koji je uputio Gerit Holtman. Pantović je odličnu šutirao glavom i golman gostujućeg tima je bio nemoćan.

Ovo je treći pogodak srpskog fudbalera u ovosezonskom takmičenju. Svaki put kada se Pantović upisao u strelce, Bohum je osvojio ceo plen. Prethodna dva pogotka bila su za pamćenje. Miloš je zatresao rivalske mreže, a oba puta je od gola bio udaljen više od 50 metara.

U startnoj postavi Bohuma našao se i bivši napadač Partizana, Takuma Asano. Japanac je odigrao 79. minuta. Zbog problema sa kartonima u sastavu nije bilo nekadašnjeg defanzivca s

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter