0
ATP

Prime Minister of Serbia Premijer Srbija Ana Brnabic European basketball championship, Evropsko prvenstvo u kosarci Eurobasket 17.9.2017. Istanbul, Turska, 17. Septembar 2017. Srbija - SLOVENIJA, Serbia - SLOVENIA (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

‘DOBIĆE HRANU BEZ GLUTENA, LAPTOP I SPRAVE ZA VEŽBANJE’: Ana Brnabić otkrila najnovije informacije iz Melburna – pogledajte o čemu je razgovarala sa ministarkom Australije!

Objavljeno: 08.01.22 u 12:49

Najnovije informacije vezane za Novaka Đokovića iznela je predsednica vlade Srbije, Ana Brnabić.

Najbolji teniser sveta trenutno boravi u migrantskom hotelu, gde će sačekati sve do ponedeljka, kada će viktorijanski sud doneti konačnu odluku oko Novakove sudbine.

Prilikom gostovanja na televiziji Pink, Ana Brnabić je istakla da se jutros čula sa ministarkom spoljnih poslova Australije Mariz Pejn.

Čula sam se sda ministarskom spoljnih poslova Australije Mariz Pejn. Razgovarali smo dosta konstruktivno. Stalno smo u kontaktu, ja sa Vladom Australije, predsednik sa Novakom. Pokušavamo da olakšamo sve Novaku. Nažalost, on do finalne odluke ostaje u hotelu, ali smo uspeli u jednoj stvari. Dostavljaće mu se hrana bez glutena, dobiće sprave za vežbanje, dobio je laptop, kao i sim karticu da bude u kontaktu sa svojima – rekla je Ana Brnabić i potom dodala:

– Razgovor je bio konstruktivan. Žena sve razume. Vlada je spremna da uradi sve kako bi Novaka pustili u Australiju. Ona je ponovila da će lično preneti Ministarstvu unutrašnjih poslova. Odluka će biti u ponedeljak – rekla je Brnabić.

Novakovi advokati već su predstavili dokaze, koji u ovom slučaju mogu biti ključni.

– Stvar je izuzetno emotivna. Ministarka spoljnih poslova Australije je rekla da je u kontaktu sa našim predstavnicima iz dijaspore. Razume ona sve, ali takva je situacija u Australiji. Oni su i dalje zatvoreni. Sada je sve na sudu, da li mogu da ga puste u Australiju ili ne mogu. Sud sada pregleda tu medicinsku dokumentaciju – istakla je Brnabić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter