0
Evroliga

Novak Djokovic reacts Crvena Zvezda v Barcelona-Euroleague 2021/22 Beograd, 14.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

DA LI SU GA ONI ZARAZILI?: Novak bio na Zvezdinoj utakmici, igrači Barse se slikali sa njim, pa sutradan dobili koronu! (FOTO)

Objavljeno: 08.01.22 u 10:48

Srpski teniser Novak Đoković i dalje se nalazi u hotelu namenjenom za migrante u Melburnu, gde čeka konačnu odluku suda.

Da li će srpskog asa pustiti na teritoriju Australije, ili vratiti nazad u Srbiju, saznaćemo u ponedeljak. Njegovi advokati predstavili su dokaze, koji u ovom slučaju mogu biti ključni.

Naime, najbolji teniser sveta je dobio medicinsko izuzeće na ostovu toga što je 16. decembra dobio pozitivan PCR test, stoji u dokumentima koji su predstavljeni.

Mnoge zanima gde je Novak uspeo da ‘zakači’ korona virus, a jedno od najrealnijih odgovora, jeste da se to desilo na utakmici Evrolige između Crvene zvezde i Barselone, koja se odigrala 14. decembra, odnosno samo dva dana pre nego što je kod Đokovića potvrđeno prisustvo korona virusa.

Novak Djokovic and Kyle Kuric (R)
Crvena Zvezda v Barcelona-Euroleague 2021/22
Beograd, 14.12.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Nakon pomenute utakmice, brojni košarkaši su tražili da se fotografišu sa najboljim teniserom sveta, a neki od njih su već sutradan dobili pozitivne testove na Covid 19. Jedni od njih su Najdžel Hejs-Dejvis i Kajl Kjurik, pa se postavlja pitanje da li su mu upravo oni preneli virus?

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter