0
Evropske lige

(200906) -- BELGRADE (SERBIA), Sept. 6, 2020 (Xinhua) -- Turkey's Cengiz Under (R) vies with Serbia's Flip Kostic during the UEFA Nations League group football match between Serbia and Turkey at the Rajko Mitic stadium in Belgrade, Serbia on Sept. 6, 2020. (Photo by Predrag Milosavljevic/Xinhua)

CEO PLEN ZA MARSEJ NA TEŠKOM GOSTOVANJU: Gol reprezentativca Turske vredan tri boda!

Objavljeno: 07.01.22 u 23:27

Uspešan posao na startu 2022. godine!

Problemi za Bordo se nastavljaju na početku nove kalenderske godine. Žirodinci imaju samo bod više od ekipe koja se nalazi u crvenoj zoni. Bordo je u 20. kolu nacionalnog prvenstva Francuske ugostio ekipu Marseju. Gosti su bili bolji rival i slavili su rezultatom 0:1.

Imali su domaći svoje šanse, ali Marsej je bio konkretniji tokom svih 90. minuta igre. Posed lopte bio je na strani gostujućeg sastava. Marsej je čak 18 puta šutirao ka protivničkom golu, dok su domaći to uradili samo u šest navrata.

PROČITAJTE JOŠ: ŠPANCI SE ODRIČU NADALA: ‘Novak me više predstavlja od tebe! Poistovećujem se sa njim, a ne sa saradnicima tiranije’ (FOTO)

Jedini pogodak na meču delo je reprezentativca Turske, Čengiza Undera. Bivši as Rome zatresao je mrežu domaćeg tima u 37. minutu.

Marsej je trenutno drugoplasirani tim na tabeli Lige 1. Izabranici trenera Sampaolija imaju 10 bodova manje u odnosu na lidera na tabeli, ekipu Pari Sen Žermena. Nema sumnje da iskusni stručnjak iz Argentine radi odličan posao na klupi slavnog francuskog kluba.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter