4
ATP

Tennis-ATP 250 Belgrade Open 2021-Final-Novak Djokovic v Alex Molcan (SVK) Beograd, 29.05.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ZVANIČNO SAOPŠTENJE: Poznato je zbog čega Novaku nije dozvoljeno da uđe u Australiju, evo u čemu je problem!

Objavljeno: 06.01.22 u 08:23

Konačno da se neko oglasi.

Svet je potresla vest da je najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću uskraćena viza i da neće moći da uđe u Australiju, gde bi branio titulu na predstojećem gren slemu.

Povodom toga, ABF, odnosno australijske granične vlasti su izdale saopštenje koje Vam prenosimo u celosti:

– ABF će nastaviti da se stara da svi koji dođu na granicu zemlje ispune ono što im nalažu naši zakoni.


– ABF može da potvrdi da gospodin Đoković nije uspeo da dostavi adekvatne dokaze kako bi ispunio uslove puštanja u Australiju, zbog čega mu je viza poništena.

– Sva lica koja nisu stanovinici Australije i ne poseduju validnu vizu za ulazak, ili im je viza poništena, biće zadržani i potom deportovani iz zemlje.

– ABF može da potvrdi i da je gospodin Đoković tokom zadržavanja imao pristup mobilnom telefonu – navodi se u zvaničnom saopštenju.

0
0

4 Komentara

  1. I treba. Sta on misli? Da je nesto poseban? Ako je receno nema ulaska za nevakcinisane, onda nema. Umesto da se vakcinisao kao normalan covek i time pokazao podrsku u borbi protiv virusa, on misli da je bog i treba posebne uslove da dobije. U stvari je samo jos jedan ispran mozak. Treba da ga vrate

    0
    0
    Odgovori
    • Nije baš tako….ja se slažem sa većinom tvojih tvrdnji, pravila treba da su ista za sve ali treba napomenuti da je Novak dobio informaciju da može tražiti medicinsko izuzeće, te da je dobio vizu za ulazak u Austriji.
      Da mu oni to nisu dali, ne bi ni pokušao ići.
      Sada su baš napravili grlu gdije nije trebalo da se radi.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter