2
ATP

FOTO: TSS/Neda Miletić

TOTALNI HAOS U AUSTRALIJI: Đoković u zatvoru, tretiraju ga poput kriminalca!

Objavljeno: 05.01.22 u 17:22

Veliki skandal uoči prvog grend slema.

Australijske vlasti treniraju strogoću i to nad najboljim svih vremena. Nakon nekoliko sati drame i držanja do ‘razvlačenja’ do ponoći, Novak Đoković nije dobio vizu za ulazak u Melburn, zbog, navodno, loše dokumentacije.

Kako saznaje portal ‘Telegraf’ posle višesatnog ispitivanja u prostorijama Imigracionog odeljenja, gde je od Novaka zatraženo da pruži dokumentaciju i dokaze na osnovu kojih je dobio medicinsko izuzeće, Novak Đoković je poslat u pritvor, gde se trenutno nalazi. Dodaje se i da je tretman sličan onom kakav imaju kriminalci, te da prvog reketa sveta drže u jednoj prostoriji u pritvoru i da ga čuvaju dva policajca. Takođe, njemu je zabranjeno da koristi mobilni telefon.

Nije ovo prvi put da se nešto ovako dešava, jer su i ranije u sličnim situacijama osobe koje su pokušavale da uđu u Australiju, a nisu vakcinisane, slično prolazile. Ostaje da se vidi kako će se situacija završiti i da li će Novak prvim avionom biti poslat nazad ili će mu biti dozvoljeno da uđe u državu.

0
0

2 Komentara

  1. Đokoviću svaka čast, ima pravo što se ne želi cijepiti, na njegovom mjestu bi sve turnire u Australiji otkantao za sva vremena. Tamo je još veća gamad na vlasti nego tu kod nas.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter