0
Domaći fudbal

FK Proleter ekipa Tim ilustracija illustration Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Proleter Beograd, 07.11.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

HOTSPORT SAZNAJE: Proleter se ne zaustavlja – na Slanu Baru stiže još jedno pojačanje!

Objavljeno: 06.01.22 u 12:23

Proleter postaje ‘leglo’ talentovanih fudbalera!

Pre izvesnog vremena je generalni direktor Proletera – Amir Bislimi najavio da klub želi da razvija mlade igrače, a istu viziju imao je i Zdravko Kuzmanović kada je pre nekoliko dana postavljen na mesto sportskog direktora kluba.

Nakon što je juče potpisan supertalentovani Matija Gluščević, na Slanu Baru stiže još jedan fudbaler.

Reč je o Đorđu Vladisavljeviću, momku rođenom 2002. godine u Valjevu.. On igra na poziciji štopera, visok je nešto manje od 190cm, a svoju dosadašnju karijeru gradio je u Jedinstvu sa Uba.

On je određeni period proveo u Real Sosijedadu, gde je bio na svojevrsnoj probi.

U toku jučerašnjeg dana sportski direktor kluba Zdravko Kuzmanović dogovorio je sve detalje oko njegovog dolaska u Novi Sad. Proleter trenutno na poziciji štopera ima Skopljaka, Marjanovića, Jokovića, Pejovića i do skoro Lambulića, koji se vratio sa pozajmice u redove lučanske Mladosti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter