3
Domaći fudbal

from left Ognjen Ajdar goalkeeper Matija Gocmanac Uros Lazic Nikola Petkovic Nemanja Krsmanovic Bojan Kovacevic Luka Subotic Marko Milanovic Matija Gluscevic Nikola Stankovic Nemanja Motika Fudbal-Friendly Match-Srbija U19 v Bosna i Hercegovina Stara Pazova, 08.10.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

IZ CRVENE ZVEZDE U PROLETER: Tim sa Slane bare doveo supertaletnovanog klinca – ‘Čast mi je što ću nastupati za Proleter’!

Objavljeno: 05.01.22 u 10:34

Kuzmanović „hvata zalet“

Novi sportski direktor novosadskog ProleteraZdravko Kuzmanović najavio je dovođenje mladih i talentovanih fudbalera. Upravo u tom stilu je započeo prelazni rok, jer je prva akvizicija tima sa Slane BareMatija Gluščević.

Reč je o momku rođenom 2004. godine, koji je prošao sve mlađe kategorije Crvene zvezde. Prethodni period proveo je u Grafičaru, zvezdinoj filijali. Gluščević igra na poziciji krilnog fudbalera.

FOTO: Privatna arhiva

Evo koji su prvi utisci Zdravka Kuzmanovića, nakon što je Glušćević potpisao ugovor sa Proleterom!

‘On je talentovan, mlad igrać, koji odgovara našem projektu i mi smo mnogo srećni što možemo da sarađujemo sa njim. Trener jedva čeka, mi jedva čekamo i smatramo da je to pravi potez za naš klub.’

FOTO: FK Proleter

Potom je prokomentarisao pregovore sa mladim Gluščevićem..

‘Pregovori su bili dobri, brzo smo se našli, svi smo stvarno zadovoljni.. Jedva čekamo da počnemo zajednički rad. Mali se raduje, mi se radujemo.. Videćemo da se što pre uklopi. Ima talenat, ima kvalitet, ali moramo da mu damo šansu i priliku.. Mislim da će sve biti ekstra i da smo napravili dobar potez!’

Matija Gluscevic (L) and Matej Sakota
Fudbal-Friendly Match-Srbija U19 v Bosna i Hercegovina
Stara Pazova, 08.10.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Mladi fudbaler bio je prezadovoljan novim angažmanom, a evo šta je rekao u razgovoru za HotSport:

‘Pre svega, hteo bih se zahvaliti upravi Proletera na ukazanom poverenju. Čast mi je nastupati za Proleter kao najmlađi igrač u Superligi Srbije. Potrudiću se da opravdam očekivanje trenera, navijača i uprave kluba. Najviše mi prija pozicija levog boćnog napadača gde mogu izraziti svoj kvalitet na najbolji mogući način.’ – rekao je Gluščević.

0
0

3 Komentara

  1. Ovo je slika žalosnih događaja! Umesto da njemu (Gluščeviću) i ostalim talentima iz svog mladog tima pruži šansu, ova današnja Zvezda koju vode poznati afro-fanatici, ovde na silu instalirani po volji jednog moćnika, već devet godina potcenjuju i proteruju svoje mlade igrače, a favorizuju i promovišu zaista nekvalitetne cirkusante iz Afrike! Ove bivše berače banana u Zvezdi promovišu u “kapitalce”, a oni preobučeni u fudbalske dresove oponašaju fudbalere. Oni na utakmicama poseduju i deo rekvizita, kao štucne, štitnike, suspendere, i dr., ali to je jedina njihova veza sa fudbalom! Sve ostalo je cirkus! A, cirkus je i spora možda najsporija igra u SLS, zahvaljujući sporim i matorim bivšim atletičarima u brzom hodanju Sanogu, Kangi i Benu, koji su glavni nosioci ove spore i dekadentne igre Zvezde! I onda se neko čudi zašto zaostajemo čak pet laganih bodova iza Pogrebnika!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter