0
Evropske lige

Fudbal Super League Season 2017-2018 Derby Derbi Crvena Zvezda v Partizan Uros Djurdjevic Beograd, 27.08.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ĐURĐEVIĆ PROJEKTILOM SA PREKO 30 METARA SRUŠIO VILJAREAL: Navijači su ostali zaprepašćeni! (VIDEO)

Objavljeno: 06.01.22 u 22:33

Plasirali su se u narednu fazu.

Fudbaleri Viljareala doživeli su šokantan poraz u 1/16 finala španskog Kupa. Njih je iznenadio Sporting Hihon, drugoligaš koji zauzima 12. mesto na tabeli rezultatom 2:1 i to nakon preokreta.

Prvo poluvreme završeno je bez golova, a već na startu drugog, gosti stu stigli do vođstva. Raul Albiol je bio precizan za 0:1. Ipak, onda na scenu stupa bivši fudbaler Partizana Uroš Đurđević, koji je u igru ušao u 62. minutu. Samo 5 minuta kasnije, on je postigao pogodak sa preko 30 metara i tako doneo izjednačenje svom timu.

Nakon jedne ispucane lopte golmana Viljreala, Đurđević se našao na pravom mestu, zahvatio ju je iz prvei uputio je udarac ka golu. Čuvar mreže nije uspeo da stigne na vreme do nje, pa je nastalo pravo slavlje na tribinama.

Na kraju je Sporting iz Hihona došao i do preokreta, pogotkom Ukrajinca Bogdana Milovanova u 88. minutu i tako se plasirao u 1/8 Kupa Kralja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter