1
ATP

Tennis Tenis Novak Djokovic Press & Training Practice Trening-Novak Djokovic (L) and Srdjan Djokovic (R) Beograd, 22.10.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

‘DA DAMO PODRŠKU NAŠEM NOLETU’: Srđan Đoković pozvao narod na ulice, u 15 časova ispred Skupštine Srbije skup podrške našem teniseru!

Objavljeno: 06.01.22 u 12:51

Važna vest.

Povodom situacije koja je šokirala svet, oglasio se Srđan Đoković, otac najboljeg tenisera sveta. Nakon što je kritikovao vlasti Australije, Srđan je najavio bunt i izlazak na ulice, kao revolt zbog tretmana prema srpskom asu u Australiji.

Danas, od 13:30 u restoranu Novak biće održana vandredna konferencija za medije na kojoć će govoriti Srđan Đoković, te će u 15 časova ispred Skupštine Srbije biti organizovan skup podrške Novaku, prenosi Telegraf.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @srdjandjokovic_

Podsetimo, najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću je uskraćena viza i da neće moći da uđe u Australiju, gde bi branio titulu na predstojećem gren slemu.

Sa našim teniserom, razgovarao je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a više o tome pročitajte OVDE.

0
0

1 Komentara

  1. Ovo što rade Noletu je stvarno idiotizam, ali i Srki je ciknuo, pukao. I to odavno. Kakav protest pred Skupštinom? Najbolje da prekinemo diplomatske odnose sa Australijom zbog tenisa.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter