0
ATP

Tennis-ATP Serbia Open Belgrade 2021-Semi Final Novak Djokovic v Aslan Karatsev (RUS) Beograd, 24.04.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

PRVA FOTOGRAFIJA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Srbin u razgovoru sa policijom – prebačen je u hotel u kojem se nalaze migranti! (VIDEO)

Objavljeno: 06.01.22 u 09:16

Ovo nije zaslužio.

Nakon što je juče prošao pravi pakao na aerodromu, Novak Đoković je prebačen u jedan hotel.

Dok čeka odluku suda, australijski novinari preneli su vest da je nabolji smešten u hotelu Park Rojal, u kojem se inače smeštaju migranti.

– Besplatno mučenje, uđite. 30 ljudi je mučeno danima, to nije zločin. Svi su imali manje od 35 godina – piše na fasadi hotela u kojem je prema informacijama i srpski as.

Novak je čitav jučerašnji dan proveo u izolaciji na aerodromu, gde je čekao odluku australijskih vlasti. On je još u utorak saopštio da će učestvovati na predstojećem turniru, jer je kako kaže dobio medicinsko izuzeće, s obziromo da nije vakcinisan protiv korona virusa.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter